Hier ben ik dan!

Online Marketeer èn Websitebouwer. Een handige combi voor als je iemand zoekt die je kan helpen met het verbeteren van je huidige, of maken van je nieuwe website. Even kennismaken?

Hallo.

Ik ben Jacqueline Haaxman. Getrouwd, moeder en onderneemster. En een groot liefhebber van fotograferen. Altijd wel bezig met mooie plaatjes en details. Daarom vind ik het belangrijk dat een website er goed uitziet. Het moet kloppen tot in de details, maar toegankelijk en praktisch zijn voor bezoekers. En de website moet helemaal passen bij de eigenaar als ondernemer. Daarom ben ik persoonlijk in mijn aanpak en het resultaat. Ik denk met je mee, geef je advies en zeg het ook als ik denk dat het anders kan. En er is voor elke uitdaging wel een oplossing te vinden. En zo niet? Dan denken we te moeilijk en moet je vaak weer even terug naar de basis. 

pasfoto-3

WordPress

Jarenlange ervaring met WordPress websites.

Marketing

Altijd marketing-gedreven en conversie gericht.

SEO

SEO tips en trick voor een goed gevonden website.

Design

Gevoel voor kleur. Oog voor mooie plaatjes en details.

Kennis en Ervaring

Na mijn studie Communicatie heb ik vooral ervaring opgedaan bij de grotere uitgeverij op het gebied van (online) Marketing. En steeds meer ging ik mij specialiseren in het opzetten van online platformen voor nieuwe sales producten. Zo heb ik de nerd in mezelf gevonden omdat ik graag bezig ben met de 'achterkant' van een website. En op de 'voorkant' kon ik als marketeer helemaal losgaan.
Maar het ondernemen heeft altijd in mijn bloed gezeten. Dus na een wereldreis nieuwe energie opgedaan, imker geworden, en mijn bedrijf Jax Company opgericht. Hierdoor kan ik al mijn kennis en kunde vanuit Marketing, Sales, WordPress en SEO bundelen. En als webbouwer ondernemers ondersteunen met het verbeteren en bouwen van hun website.    

Ook goed om te weten

  • Al jarenlang met verschillende ondernemers samenwerk
  • Ervaring heb met diverse pagebuilders zoals: Divi, Elementor en Beaver Builder
  • Je bij mij ook je hosting en domeinnaam kunt aanschaffen.
  • Ik altijd graag met je meedenk over je boodschap, maar niet zelf content schrijf. 
  • Ik ook veel fotografeer, het liefste Macro maar ook speciaal voor website.
Scroll naar top