Zelf een WordPress Website maken

Waar je moet beginnen?
Start met 1-op-1 WordPress Kickstart training!

Zelf je eigen website maken is natuurlijk voordelig. In geld, maar niet in tijd! Want je zal net zien dat je toch veel meer tijd nodig hebt om alles uit te zoeken. En waar moet je beginnen? En waar moet je op letten als je een website maakt? Ik kan je helpen met het opzetten van je eigen website in WordPress zodat je uiteindelijk zelf je website kan maken en onderhouden. In een dagdeel leg ik je alles uit op het gebied van WordPress, SEO en design. Zo maak je een vliegende start met je eigen website!

wordpress-kickstart-training-midden

1- op -1 Training

€ 275,- / 3 uur

  • + Leer alle tips en trucs bij de start en bespaar tijd
  • + Wordt een WordPress kenner
  • + Design en bouw je eigen website
  • + Voeg onmisbare plug-ins toe en gebruik SEO
  • + Ontvang Website handleiding
  • + Eventueel ook incl. hosting en domeinnaam afname (extra)

Werkwijze

Heb je al een domein en hosting aangeschaft? Super! Mocht dat niet zo zijn, kan ik dat voor je regelen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Stap 1. Als het goed is heb je zelf al via je Hostingpartij WordPress geinstalleerd. Dan kunnen we aan de slag! Mocht je er niet uitkomen, help ik je natuurlijk graag.

Stap 2. We hebben een afspraak! Het makkelijkste werk je natuurlijk achter je eigen computer en op een fijne (thuis)locatie, de training zal 3 uur duren .

Stap 3. Ik leer je WordPress te gebruiken en geef je alle tips en tricks bij het maken van je eigen website. Leer meer over SEO en het juiste gebruik van beeld en kleur.

Stap 4. Maak een vliegende start en bouw  je eigen unieke website!

Direct contact

Bellen:
06-41390933
Email:
jacqueline@jaxcompany.nl

Scroll naar top